Rent helicopters- call now free lines or local numbers! Transylvania Live - USA homepageUS Transylvania Live - UKUK Transylvania Live - EU homepageEU Viajes RumaniaES Transylvania Live - CanadaCA Romania RO
Holidays
Flightseeing
IncentiveCharters
Heli Sports
Aerial Works
The Fleet
Eurocopter
AugustaBell
Robinson
Spontaneous?, Do you want to fly for free?
Holidays

Where to Stay
Where to Go
Downloads
Newsletter
F.A.Q

Reservations
Payments
Terms

About Us
Our guides
Carreers
AffiliateContact

 

Helikopterek bérleti Romániában

Helicopter rental in Romania, Bucharest
Kiadó Helikopterek Románia lehet az Ön számára a legizgalmasabb és legemlékezetesebb repülési tapasztalata során a legcsodálatosabb és egyedi táj a Kárpátokban. Élvezze a remek ebédet egy félreeso pick hegy, látványos színpadi repülés alatt a világhíru örökség Segesvár, vagy alternatív módon próbálja az egyik fél napos csomagokat Bukarestbol Peles kastély Sinaia Reef - kiegészítve egy festoi repülési és látogatást tett Bran kastély aka Drakula kastély. 
Kiadó Helikopterek Románia testre, hogy egy Heli élmény az egyén szükségleteinek megfeleloen.

Vegye fel velünk a kapcsolatotLégimunkavégzés helikopterek

Helicopter rental for filming
Kiadó helikopterek Románia
szolgáltatásait kínálják tapasztalt pilóták számára munkarepülés Európában.
Értékesítési osztály örömmel megvitatására olyan követelményeket, lehet, és az is a kezét, hogy ajánljuk termékek és megoldások.

Szakmai légi film és fotó a giro stabilizált platform, Cineflex, légi reklám óriás Skybanners vagy skywriting különbözo nehéz emelés muködik .
További információ a légi munka!

 


Helikopter bérleti off-shore ipar

Rent Helicopters for offshore industry in Romania

A magasabb olajárak ösztönözte nagyobb beruházásokat offshore tornyokban. Ezek fúrása és feltárása fúrótornyok igényel helikopter szállítás mozogni ellátás és a legénység számára, és offshore helyszíneken. A legtöbb új kutak azonban legfeljebb 250 km-re van a föld mélyebb vízben tartalékok.
Kiadó Helikopterek Románia örömmel nyújtson megoldást az offshore ügyfelek venni.
Vegye fel velünk a kapcsolatotFlightseeing

Helikopter kaland - Egy pillantás Erdély

Incentive utazás 5, 6 vagy 7 személy, Bucharest indulás 6993 € / csoport 7

Helicopter Rental Carpathians
Élvezze a lélegzetelállító tájak, a madártávlatból át Bran kastély, és a királyi Peles kastély, kiszállítani Bran ans Sinaia, egy privát látogatás mindkét várak és egy finom ebédet diktátor Ceausescu vadászat faház ..a néhány órát minden amire szükséged van teljesen függetleníteni magát a mindent, és élvezze a kiváló helikopter kaland!.
További részletek "


Több flightseeing programok!

 

 

Helikopter síelés Erdélyben
599 / fo-minimálisan 4 / csoport
Heli Ski Romania

Itt van a lehetoség, hogy megpróbálja hegyoldalakon érintetlen tömegturizmus; akkor királyok a pálya, unbothered más turisták. Majd fut lefelé a szuz hóban, csodálom lélegzetelállító madártávlatból véleményét az utat a hegy fölé emelkedo hatalmas fenyvesek.
Heli Ski in Kárpátok »
 

Ösztönzo

Incentive Helicopter TripsGive az ügyfelek és a partnerek a koncert létrejöttét, hogy egy madártávlatból a város felett, a cég vagy a feletti Drakula kastély.
Helikopterek során bármely vállalati vendéglátás nap javítja az emlékek, és biztosítja az ügyfelek emlékezni fog a tevékenységüket.

 


 


Helikopter túra alatt Bucharest
Indulás: Bukarest, a $ 499 / fo minimum 2 résztvevo


Helicopter tour over BucharestMinden toke van egy szimbólum, a bukaresti, a Diadalív a leginkább szemlélteto építmény. Akkor feltétlenül kap egy jó madártávlatból városnézkor át Bukarestben vagy a Little Paris ahogy hívták. Egy elég érdekes város, a román fováros egy amalgám gyönyöru régi épület, gyönyöru építészeti. Nem lehet kihagyni (ez biológiailag lehetetlen) a második nagy épület a világon - Peoples 'House, sem a lenyugözo és kifinomult Román Athenaeum.

További ösztönzo ideeas!


Helikopteres repülés iskolákban

Helicopter flight school

Tanulás repülni lehet az élet egyik leghasznosabb kalandjait. A szabad mozgás a három dimenzióban nem csak szórakoztató, de vezethet érdekes karrier és az utazási lehetoségek.
Tanulj meg repülni egy helikopter! kattintson ide

 
Rent Helicopters Card - Hire Jets and HelicoptersRepülo Ajándékutalvány

Legyen ez egy évforduló, különleges alkalomra, vagy a születésnapja a barát, kolléga, fonök, vagy hogy valakinek az életében, egy repülo ajándékutalványt valóban söpörni oket a lábukról! Az utalvány érvényességi idotartama a hat hónapot. Megadhatja a számos repülo tapasztalatok. Helikopter utalványok közé tartozik: Heli Dining, Heli Experience, próbaórát, Champagne Flight, Heli borkóstolás, Heli Golf, Heli Golf lecke, Heli Esküvo, Heli Flight over Drakula kastély.
Repülogép utalványok közé tartozik: Vintage kétfedelu Experience, próbaórát, murepülo repülés, repülogép városnézés.
További részletekért kattints ide !Rent Helicopters in the press

Media Megemlítések

Örömmel mondhatjuk, hogy Rent helikopterek Romániában nemrég gyujtött a figyelmet a számos publikáció és adásokat.
Rotorhub az üzleti információs forrás a civil, a közszolgálati és a vállalati forgószárnyas légi jármuvek piacán.
Meghívjuk Önt, hogy olvastam egy cikket a cégrol megjelent a rangos magazin.

olvasni itt

 


Futó idézetek

Igen, az út volt, teljesen jó!
A pilóta barátságos, és a mérete a pezsgosüveg lenyugözo volt!
Köszönjük valaha annyira bérbe, hogy az extra szép helikopter, talán még nevezni luxus, mint ez lenyugözo volt. A tapasztalat elképeszto volt, köszönöm! Virginia F.  Németország
Érdekli az olvasás néhány véleményt Kiadó Helikopterek? Kattintson ide

 

Hire most egy helikopter!

Elfogadjuk a MasterCard és a Visa fizetési faxon és telefonon. Töltse ki az urlapot, és, és küldje el faxon vagy beolvasni, és küldje el e-mailben.
Kattintson ide, hogy töltse le a szobafoglalás formában.

 

Hívjon vissza!

Kiadó Helikopterek Románia specializálódott helikopter utak Romániában, és mi vagyunk itt, hogy egy személyes, rugalmas és rendkívül hatékony szolgáltatást. Ezért ha bármilyen egyéb kérdése van, vagy szeretne alkalmazkodni a csomagot bármilyen módon leszünk örömmel nyújt Önnek minden segítséget, hogy esetleg szükség.
Én komolyan fontolgatja foglalás.
Hívjon vissza!

(Kattintson ide, adja meg nevét, telefonszámát, optimális idejét hívó és mi lesz az Ön számára) 

 

  
©Rent Helicopters Romania 2014
Holidays in Romania: Best of Romania tour -Transylvania tour -Romania hiking -Vampire Tour in Transylvania -Dracula Tour -Halloween in Transylvania -Europe walking tour -visit Romania -Vacation for married couple -Romania travel -Group travel Europe -Medieval Romania tour -Cultural tour Romania -Fishing holidays -Eastern Europe tour - European city break -Short break Europe -Cross country ski -Tailor made tour -European motorcycle tour -Transylvania tourism -Romania Tourism -Romania Travel -Heli hiking -Heli skiing -Heli ride -Romania tourism-Touring Romania -Touring Transylvania -Rent-a-heli -Transylvania travel tours -Romania travel tours -small group walking tour - walking tours Romania - walking tours Transylvania -Transylvania Short Break - Romania Short Break -Luxury Travel Romania -Luxury Travel Transylvania -Transylvania Luxury Holiday - Romania Luxury Holiday -private guided tour Romania - private guided tour Transylvania

Where to go: Alba Iulia - Biertan - Bistrita - Bucharest - Budapest - Bran - Brasov - Curtea de Arges - Fagaras - Hunedoara - Medias - Rasnov - Sibiu - Sighetu Marmatiei - Sighisoara - Suceava - Szeged - Turda - Europe festivals

links - www.visit-transylvania.co.uk - www.visit-transylvania.eu - www.dracula-tour.com - www.romaniatravel.ca
-www.visit-transylvania.us--www.romanian-holidays.ie - www.romania-tour.com -www.motorcycle-tours.travel -www.inchiriere-avion.ro -www.inchiriere-elicoptere.ro
-www.activitati-cadou.ro -www.rent-jets.aero-www.halloween-transylvania.ro -www.activitygift.ro